Starman pakub kaablilõhkuja tabamise eest raha

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Starmani reklaam.
Starmani reklaam. Foto: Marina Puškar

Elektersidefirma Starman paneb välja 10 000 krooni suuruse vaevatasu info eest, mis viib Lasnamäel kaableid lõhkuva sarivandaali tabamiseni.


Starmani tehnikadirektori Hanno Liiva sõnul on kaablilõhkumised Lasnamäel muutunud juba igapäevaseks kuritööks, mis häirib nii telepildi edastamist kui ka Starmani telefoni- ja internetiühenduse toimimist ligi sajas majas ühtekokku mitmel tuhandel kliendil.

«Starman palub elanike kaasabi meie kliente kimbutava sarivandaali tabamisel. Kaablilõhkuja tabamiseni viiva info eest paneme välja vaevatasu 10 000 krooni,» lausus Liiva. Ta lisas, et Starman teeb kõik endast oleneva, et koostöös politseiga vandaal tabada ning kaablite lõhkumistest tingitud teenuse katkestused võimalikult kiiresti kõrvaldada.

Tehnikadirektori sõnul lõhutakse kaableid ainult neis trepikodades, kus välisuks ei ole lukustatud või saab seda ilma võtmeta väljapoolt kruvikeeraja või mõne muu abivahendiga avada.

Liiva soovitas inimestel jälgida, et maja koridoris kaablikappide kallal toimetavad töömehed kannaks Starmani firmariietust: Starmani logo ja nimesildiga punast jopet ning sama värvi tunkesid. Samuti soovitas ta majaelanikel küsida töömeestelt alati näha Starmani töötõendit.

Teateid kaablilõhkuja tabamiseks oodatakse Starmani klienditeeninduse telefonil 1770, e-posti aadressil klienditugi@starman.ee või politsei lühinumbril 110.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles