Uus riigikantselei strateegiadirektor selgub septembri lõpuks

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riigikantselei eelmine strateegiadirektor Keit Kasemets.
Riigikantselei eelmine strateegiadirektor Keit Kasemets. Foto: Andres Haabu

Riigikantselei strateegiadirektori konkursil kandideerimiseks dokumendid esitanud 13 kandidaadist jätkab teises voorus kuus inimest, uus strateegiadirektor peaks selguma septembri lõpuks.

«Viimasesse vooru pääsejad selguvad 37. nädalal ning septembri lõpuks peaks valik olema tehtud,» kinnitas riigikantselei tugitegevuste ja kommunikatsiooni juht Kristiina Tiimus BNSile.

Riigisekretär kuulutas tänavu mais välja avaliku konkursi riigikantselei strateegiadirektori ametikohale seoses senise strateegiadirektori Keit Kasemetsa siirdumisega tööle majanduskoostöö ja arengu organisatsioonis OECD.

Riigikantselei strateegiadirektori ülesanne on juhtida strateegiabüroo tööd ja tagada büroo ülesannete täitmine. Strateegiadirektor vastutab ka valitsuse eesmärkide elluviimise koordineerimise eest, töötab välja konkurentsivõime kasvuplaane, käivitab neid toetavaid konkreetseid algatusi, koordineerib hea riigivalitsemise arendamist ning nõustab valitsust ja peaministrit.

Strateegiadirektori kandidaatidelt oodatakse muuhulgas magistrikraadi, vähemalt kolmeaastast juhtimiskogemust, põhjalikke teadmisi valitsuse töökorraldusest ja avalikust haldusest, Euroopa Liidu otsuste tegemise protsessi tundmist ja põhjalikke majandusalaseid teadmisi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles