Küünlajalg, mis sobiks Harri Eruski arvates hästi mõnele korporatsioonile, korralike rapiiridega ja puha. Keskmeks olevas värviliste kividega kaunistatud kaanega raamatus on Tartu ülikooli juubelite puhul välja antud meenemündid, esimese vabariigi ja nõukogude ajast. Alla on jäetud ruum ka viimase juubeli puhuks, aga see kroonimünt jäigi sepa teada tulemata ja tühi koht seega täitmata.
Küünlajalg, mis sobiks Harri Eruski arvates hästi mõnele korporatsioonile, korralike rapiiridega ja puha. Keskmeks olevas värviliste kividega kaunistatud kaanega raamatus on Tartu ülikooli juubelite puhul välja antud meenemündid, esimese vabariigi ja nõukogude ajast. Alla on jäetud ruum ka viimase juubeli puhuks, aga see kroonimünt jäigi sepa teada tulemata ja tühi koht seega täitmata. Foto: Margus Ansu

Kui sepp Harri Erusk oli veel noor poiss, käis ta sõbraga Raadi mõisas tööl, vedas sõnnikukastist põldude peale väetist. Kui kasti põhi juba paistma hakkas, tuli põllurammu seest välja hulganisti metallist odaotsi, millele olid miskipärast augud sisse tehtud.

Kommentaarid
Copy