Maardu kool tõusis võimsalt matemaatikas

Merike Teder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Sille Annuk

Kõige paremad tulemused said tänavusel matemaatika riigieksamil sarnaselt mullusega Tallinna reaalkooli abituriendid ning nende järel Hugo Treffneri gümnaasiumi õpilased, ent kolmandale kohale tõusis tänavu esmakordselt Maardu gümnaasium oma tulemustega.

Reaalkooli õpilased said matemaatikas keskmiseks tulemuseks 86,8 punkti, Hugo Treffneri gümnasistid 80,7 punkti ja Maardu gümnaasiumi eksaminandid 79,8 punkti, selgus riigieksamitulemuste koondarvestusest. Maardu gümnasistid olid eelmisel aastal matemaatikas kümnendad tulemusega 76,9 punkti.

Edukalt sooritasid tänavu matemaatikaeksami ka Narva Pähklimäe gümnaasiumi õpilased (keskmine 79,0 punkti), Pärnu Koidula gümnaasium ja Tallinna Kesklinna Vene gümnaasium (mõlemad 77,2 punkti).

Eelmisel aastal matemaatikas neljandal kohal olnud Narva humanitaargümnaasium on tänavu pingereas alles 13. kohal, saades keskmiseks 74,5 punkti (möödunud aastal 81,4 punkti).

Nõo reaalgümnaasiumi matemaatikatulemus oli tänavu 76,8 punkti, Haapsalu gümnaasiumil 76,1 ja Tallinna 53. keskkoolil 76,0 punkti.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles