Jalgrattad on Kuressaares varastele liiga lihtne saak

Martin Smutov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalgrattad. Foto on illustreeriv.
Jalgrattad. Foto on illustreeriv. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Kuressaare elamurajoonides on politsei andmeil sagenenud jalgrataste vargused ning paraku muudavad rattaomanikud ise sõiduriista varastamise pikanäpumeestele liigagi lihtsaks.

Kuressaare politseijaoskonna piirkonnapolitseinike Ahto Auliku ja Erki Välinurme sõnul on rattavarguste arvu kasvu taga tõsiasi, et inimesed on muutunud liialt mugavaks ega vii oma sõiduriistu keldrisse või garaaži, kirjutas Saarte Hääl.

Jalgratast hoitakse nii päeval kui ka öösel trepikojas ning ei vaevuta seda isegi lukustama.

Kuressaare kriminaaltalituse juht Rainer Antsaar ütles, et varastatud rattaid on politsei omanikele küll tagastanud, kuid varga leidmine on juba tunduvalt keerulisem.

Nii möödunud kui ka käesoleval aastal on politseile teadaolevalt Kuressaare linnas varastatud kokku 33 jalgratast, kuid samal ajal on Kuressaare politseijaoskonda toodud ka leitud jalgrattaid, millest enamiku puhul on omanikud siiani teadmata.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles