Kultuuriminister andis loa Kalev Spordi nime muutmiseks

Martti Kass
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Endise Kalev Spordi reklaam.
Endise Kalev Spordi reklaam. Foto: Peeter Langovits

Kultuuriminister allkirjastas esmaspäeval käskkirja, mille lubas muuta Kalev Spordi nime TV4-ks, jättes muud programmi edastamise tingimused samaks.

Kultuuriministeeriumi avalike suhete nõunik Katrin Arvisto kinnitas Postimees.ee’le, et OÜ Eesti Spordikanali juhatuse liige Toomas Lepp pöördus 10. märtsil kultuuriministeeriumi poole taotlusega muuta ettevõttele antud litsentsitingimustes edastatava teleprogrammi nime Kalev Spordi asemel TV4-ks.

«Minister allkirjastas uut nime lubava käskkirja esmaspäeval,» kinnitas Arvisto.

Ta lisas, et programmi edastamise tingimused jäid ka TV4 puhul samaks, mis 2007. aasta lõpul väljastatud Kalev Spordi ringhäälinguloas kirjas.

See tähendab, et programmi maht on endiselt ööpäevas vähemalt 8 tundi, nädalas vähemalt 56 tundi.

Eetris peab olema vaid käesoleva ringhäälinguloa alusel edastatav originaalprogramm (omatoodetu ja teistelt tootjatelt ostetu). 

«Programmis on Eestis toimuvate spordivõistluste ülekandeid ja näidatakse Eesti võistkondade ning sportlaste esinemisi rahvusvahelistel võistlustel. Iga kuu on kavas saated rahvaspordi ja noortespordi teemadel, saadetes propageeritakse tervisesporti,» seisab juba varem Kalev Spordile väljastatud ringhäälinguloa tingimustes.

Toomas Lepp kinnitas Postimees.ee'le, et kanal läheb uue nimega eetrisse niipea, kui uus eetrigraafika valmis saab. Lepp ei täpsustanud, kui kaua sellega võiks aega minna.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles