«Otsekõne» jätkub PBKs ka pärast rahvastikuministri rahastuse lõppemist

Kajar Kase
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Rahvastikuministri büroo

Pühapäeviti telekanalis PBK eetrisse minev diskussioonisaade «Otsekõne» jätkub, sellel aastal jõuab eetrisse veel 20 saadet.


«Leping rahvastikuministri bürooga on lõppenud. Selle järgi planeeritud 12 saadet on eetrisse juba jõudnud. Me osalesime edukalt Integratsiooni Sihtasutuse korraldatud konkursil ning saime Euroopa finantseeringu, mis võimaldas meil saadet PBK kanalis jätkata,» ütles projektijuht Dmitri Mihhailov.

Enne suve jõuab eetrisse veel 10 «Otsekõne» saadet, seejärel läheb minnakse suveks vaheajale. Saated tulevad taas eetrisse augusti keskel ning kestavad oktoobrini.

«Uuel hooajal on oodata ka uuendusi. Saatel on uus saatejuht ning stuudiokujundus. Samuti laieneb saatega tegelev meeskond, mis saate kvaliteedile peaks hästi mõjuma,» märkis Mihhailov.

Rahvastikuministri büroo poolt rahastatava vestlussarja «Otsekõne» esimene saade oli PBK eetris möödunud aasta 21. detsembril. Saatesarja üldine vaatajaskond TNS Emori andmetel ulatus 53 000 inimeseni.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles