Sügisjooks seiskab osa pealinna ühistranspordist

Oliver Kund
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Peeter Langovits

Tänasele SEB Tallinna maratonile ja sügisjooksule on registreerunud rekordiline hulk ehk üle 18 000 spordisõbra, paraku toob suurüritus kaasa mitmed liikluspiirangud.

«Kell 9 hommikul stardivad maratonijooksjad, keda on starti tulemas üle 1700; 11.30 järgneb neile poolmaratoni 21 kilomeetri pikkune start ja neid jooksjaid on peaaegu 2000. Kõige suurem start on kell 13.30 päeval, kui rivistub Pärnu maanteele Draamateatri ette pea 15 000 pealine rahvasportlaste salk,» kirjeldas ERRi uudisteportaalile sügisjooksu peakorraldaja Mati Lilliallik.

Tallinnas liiklejad peavad täna arvestama, et sügisjooksu tõttu on mitmetel kesklinna tänavatel liikluspiirangud ning need puudutavad ka bussi- ja trammiliiklust.

Tallinna abilinnapea Arvo Sarapuu märkis, et suurimad piirangud on kesklinnas ning Viru keskuse bussiterminal on liiklusele suletud, ka trammiliiklus seisab kella 8-16, sel ajal sõidab aga buss number 50 pikendatud marsruudil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles