Tabatud joobes juhid saadeti arestimajja

Merike Teder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arestikamber.
Arestikamber. Foto: Liis Treimann

Viljandi politsei tabas möödunud nädalavahetusel seitse Viljandimaa sõidukijuhti, kes olid enne rooli istumist alkoholi tarvitanud. Neist viiele määras kohus karistuseks aresti, kuid üks kõrges vanuses mees anti omaste hoole alla.

Üheksa päeva aresti määrati 41-aastasele mehele, kes laupäeval kella 10.51 ajal juhtis joobnuna Imavere-Viljandi-Karksi-Nuia maanteel sõidukit Opel Astra, teatas Lõuna prefektuur.

Kaheksa päeva aresti määrati 30-aastasele mehele, kes laupäeval kella 20.37 ajal juhtis joobnuna Kõpu alevikus Tipu tänaval registreerimata mopeedi.

Viis päeva aresti määrati 28-aastasele mehele, kes pühapäeval kella 17.21 ajal juhtis joobnuna Vastemõisa-Kõpu teel sõidukit Audi 80.

Neli arestipäeva määrati kahele joobes juhile: 54-aastane Volkswagen Passatit juhtinud mees peeti laupäeval kell 18.45 kinni Viljandis Vaksali tänaval ning 62-aastane Audi 80 juhtinud mees pühapäeval kella 10.05 ajal Imavere-Viljandi-Karksi-Nuia maanteel.

Tabati ka üks kriminaalses joobes sõidukijuht. See juhtus pühapäeva öösel kella 4 ajal, kui Viljandis Lääne tänaval peeti kinni sõiduauto BMW, mille roolis oli 21-aastane noormees. Tema suhtes alustati kriminaalmenetlust.

Pühapäeval pidas politsei kella 15.02 ajal Viljandis Põhja puiesteel kinni sõiduki Nissan Almera, mille roolis oli alkoholi piirmäära ületanud 79-aastane mees. Tema vanust ja tervislikku seisundit arvestades andis politsei ta aga esialgu lihtsalt omastele üle.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles