Metsaski algab varsti uues majas uus kooliaasta

Vilja Kohler
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vapramäe-Vellavere-Vitipalu sihtasutuse juhil Gea Järvelal on käed-jalad tööd täis, sest sihtasutuse uhiuude Vapramäe loodusmajja jõudsid pärale õppevahendid, mis tuleb nüüd kiiresti lahti pakkida ja oma kohtadele seada.
Vapramäe-Vellavere-Vitipalu sihtasutuse juhil Gea Järvelal on käed-jalad tööd täis, sest sihtasutuse uhiuude Vapramäe loodusmajja jõudsid pärale õppevahendid, mis tuleb nüüd kiiresti lahti pakkida ja oma kohtadele seada. Foto: Sille Annuk

Noored naturalistid, tähelepanu! Vapramäel valmis loodusmaja, kus varsti saab põhjalikult uurida näiteks väikeste vee-elukate tegemisi ning mängides elus ja eluta loodust tundma õppida.

«Õppevahendid saabusid, meil on segadus,» vabandas Elva külje alla Vapramäe loodusmaja ehitamise korraldanud Vapramäe-Vellavere-Vitipalu (VVV) sihtasutuse juht Gea Järvela. «Nüüd on siin kõik väljas ja sees õppimiseks vajalik olemas. Kohe peaksid õppevahendite ruumi saabuma ka riiulid, siis saavad asjad paika.»

Esimese korruse 53-ruutmeetrises õppeklassis olid mikroskoobid juba laudadele laotud. Seinale sätitakse ka ekraan, kus lapsed ja miks mitte ka suured võivad mikroskoobi all käivat elu suures plaanis vaadata. Mikroskoobi all nähtu saab salvestada ja koduarvutisse läkitada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles