Põnev postkast pakub rõõmu ka möödujale

Elina Randoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Haaslava tee bussipeatuse juures on pikk rida postkaste, kõik ei mahtunud pildilegi. Rivi on omamoodi kohalik vaatamisväärsus, kuigi nii mõnigi elanik eelistaks korralikku ja ühist sahtlitega postkasti.
Haaslava tee bussipeatuse juures on pikk rida postkaste, kõik ei mahtunud pildilegi. Rivi on omamoodi kohalik vaatamisväärsus, kuigi nii mõnigi elanik eelistaks korralikku ja ühist sahtlitega postkasti. Foto: Erakogu

Mõned sõidavad suvel Eestis ringi, et loodust nautida, üks naisteseltskond leidis imetlemiseks ja otsimiseks aga hoopis midagi inimtekkelist – postkastid.

Teele jäid ette tavalisele igavale plekk-kastile maalitud tantsiv lehm, vana piimanõu, mille omanik oli hiigla palju vaeva näinud, et see ilusaks teha ja kivile kinnitada, imeilusad majakesed, mille klaasakendest piilusid hommikused ajalehed.

Mõne kasti puhul olidki just ajalehed need, mis viitasid, et tegemist võiks olla postkastiga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles