Koduostjad oskavad eatut kinnisvara väärtustada

, 1Partner kinnisvarakonsultant
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ajalooline vineeri- ja mööblikombinaat Lutheri kvartalis rõhutab hoone ajalugu, alles on jäetud nii neljameetrised laed kui ka originaalseinad.
Ajalooline vineeri- ja mööblikombinaat Lutheri kvartalis rõhutab hoone ajalugu, alles on jäetud nii neljameetrised laed kui ka originaalseinad. Foto: Toomas Huik

Viimase kahekümne aasta jooksul oleme loonud ajalugu tulevastele põlvedele. Kas oleme teinud seda oskuslikult ja milline väärtus on nüüdisaja uusehitistel näiteks saja aasta pärast?

Vaadates ajaloolisi hooneid koduotsija pilguga on selge, et kõige kallimad on Tallinna vanalinna korterid ja majad, mis samas säilitavad ka kõige kindlameelsemalt oma väärtust.

Põhjust pole vaja kaugelt otsida – tegu on ju piiratud ja väärtustatud ressursiga, mida juurde ei teki, pigemini jääb vähemaks ning turg sellistele objektidele on Eestist laiem.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles