Pane kulukas tühi korter taas tulu teenima

, Kinnisvaraportaal kv.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Korterit välja üürides tasub meeles pidada, et potentsiaalsed üürnikud tahavad teada ka kommunaalmaksete sisu ja suurust.
Korterit välja üürides tasub meeles pidada, et potentsiaalsed üürnikud tahavad teada ka kommunaalmaksete sisu ja suurust. Foto: Peeter Langovits

Kinnisvaraäri on valdkond, millest enamik inimesi on midagi kuulnud, aga paljud arvavad, et sellega tegelemine nõuab suurt aja- ja finantsressurssi. Teie rõõmuks saame öelda, et päris nii see siiski pole. Kui teil on tühjana seisev korter või maja, mis toodab rohkem kulusid kui tulusid, tasub juba alustatud artikkel kindlasti läbi lugeda.

Kinnisvaraturg on viimase aasta jooksul aktiviseerunud, mis on kaasa toonud üürihindade märgatava tõusu. Nagu igas majandusvaldkonnas, paneb ka kinnisvaraäris kõik paika pakkumise ja nõudluse suhe, mis on praegu kaldumas pakkumise kasuks. Näiteks on Tallinnas üürikorterite keskmine üürihind aastaga 18% tõusnud. Leidmaks oma kinnisvarale võimalikult hea otstarbe, tasub tutvuda näpunäidetega, kuidas siseneda üüriturule, et seal võitjaks tulla.

Aus analüüs

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles