HU? laulja saab üliõpilastelt teenetemärgi

Alo Raun
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hannaliisa Uusma proovimas DJ-ametit
Hannaliisa Uusma proovimas DJ-ametit Foto: Sille Annuk.

Ansambli HU? laulja Annaliisa Uusma saab Tallinna Ülikooli (TLÜ) üliõpilaskonnalt muusikaliste saavutuste eest teenetemärgi.


TLÜ sotsioloogia magistrandist Uusmale antakse üliõpilaskonna III klassi II järgu teenetemärk. III klassi teenetemärk «studiosus magnificus» (suur tudeng) omistatakse TLÜ üliõpilasele silmapaistva üksiksaavutuste eest.

Tänasel Tallinna Ülikooli kevadpeo päeval tunnustab kooli üliõpilaskond juba kolmandat korda erakordselt väljapaistvaid isikuid teenetemärkidega.

Üliõpilaskonna teenetemärgid on Üliõpilaskonna kõrgeimad autasud, mis antakse erakordselt väljapaistvatele isikutele, kellel on suuri teeneid Üliõpilaskonna ees.

I klassi teenetemärgi «maecenatus studiosorum» (toetaja-märk) I järgu teenetemärgi saab näiteks Leif Kalev, kes on ise olnud üliõpilasesindaja ning kes toetab üliõpilasesindajaid tänaseni.

Kunagine legendaarse noorpoliitiku Arne Otteri üks pearivaal üliõpilaspoliitikas Leif Kalev töötab praegu Tallinna Ülikooli riigiteaduste instituudi juhina.

Uusma ansambel HU? oli edukas ka eile Vene Draamateatris jagatud Eesti muusikaauhindade jagamisel. Ansambel, millel valmis üks eelmise aasta populaarsemaid albumeid «Film», viis koju aasta albumi, aasta ansambli ja aasta uustulnuka preemia.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles