President Ilves tänas «Tagasi kooli» projekti meeskonda

Raul Sulbi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
President tänas «Tagasi Kooli» projekti meeskonda.
President tänas «Tagasi Kooli» projekti meeskonda. Foto: Toomas Volmer

President Toomas Hendrik Ilves võttis täna Kadriorus vastu «Tagasi kooli» projekti 15-liikmelise meeskonna, et tänada neid edukaks kujunenud algatuse eest.

Veebruaris käis «Tagasi kooli» projekti raames 167 koolis tundi andmas ning õpilastega oma töö- ja elukogemusi jagamas 687 inimest, kellel president Ilves saadab omalt poolt tänukirjad, vahendas presidendi kantselei pressiesindaja.

««Tagasi kooli» algatus on üks positiivsemaid ettevõtmisi Eestis viimasel ajal,» ütles president Ilves, avaldades lootust, et järgmisel aastal kasvab projekt osalejate arvu poolest veelgi laiahaardelisemaks.

Teiste hulgas andsid veebruaris tunde Gerd Kanter, Rein Rannap, Indrek Neivelt, Vahur Kraft, Mihkel Raud, Katrin Karisma, Andrus Kivirähk ja paljud teised.

«Tagasi kooli» on vabariigi presidendi ja sihtasutuse Noored Kooli algatus, mille eesmärk on tugevdada Eesti koolide ja ülejäänud ühiskonna koostööd.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles