Vinoteek asendab klubi

Raimu Hanson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kirjandusmaja sügishooaja alguseks avas üleeile uksed sama maja krüptis vinoteek Reserva, mille omanik Kalle Müller teenindas teiste hulgas kirjanik Heiki Vilepit.
Kirjandusmaja sügishooaja alguseks avas üleeile uksed sama maja krüptis vinoteek Reserva, mille omanik Kalle Müller teenindas teiste hulgas kirjanik Heiki Vilepit. Foto: Kristjan Teedema

Tartu kirjandusmaja keldris ehk krüptis kogunes teisipäeva õhtul paarkümmend luulehuvilist. Nad leidsid eest värvivärskete seinte-lagedega ruumid, millest ühes on maast laeni riiulitel veinipudelid.

Alkoholi ei ole sealsamas ära põlatud varemgi. Nimelt tegutses seal veel juunis MTÜ Kultuuriseltsi tiiva all kinnine klubi eesotsas kirjanik Mart Kivastikuga.

Keldriruumidele on andnud värske välimuse seal tegutsema asunud vinoteegi Reserva omanik Kalle Müller. Pereettevõttena tegutsev vinoteek ei ole kinnine asutus, vaid avatud kõikidele veinisõpradele. Saab kohapeal mekkida ja ka kaasa osta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles