Vanalinna sissesõitu tõkestavad kivituvid muutsid asukohta

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Väike-Karja tänava Pärnu maantee poolsesse otsa paigutatud tuvikujulised betoontõkked tõsteti veidi kaugemale, nii et esimeste majade juurde pääseb autoga ilma suurt ringi tegemata.


«Tallinna vanalinna läbivat transiitliiklust vähendamaks Pärnu mnt ja Väike-Karja tänava ristmikule paigaldatud betoontuvid tõsteti seoses eesmärgi täitumisega ümber Väike-Karja tänava ja Müürivahe tänava ristmiku Pärnu mnt poolsele osale,» teatas Raepress.

Alates tänasest on esimeste majade elanikel võimalik sõita oma elukohta Pärnu maantee poolt ning alates
homsest, 14. septembrist on võimalik laadimisajal kella 6-10 hommikul sõita kauba laadimiseks ka Väike Karja tänava majade nr 3 ja 6 juurde Pärnu maantee kaudu.

Väike-Karja tänav jääb vanalinna jalakäijate alasse ja on liiklusele suletud, välja arvatud erilubadega sõidukid. Samasugune kord kehtis ka enne betoontuvide paigaldamist Pärnu maantee ja Väike-Karja tänava ristmikule.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles