Kooliaasta algust tumestas kaklus

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sellel aiaga piiratud alal koolimaja taga käivad õpilased suitsu tegemas. Siinsamas peksid neli noorukit kahte õpilast.
Sellel aiaga piiratud alal koolimaja taga käivad õpilased suitsu tegemas. Siinsamas peksid neli noorukit kahte õpilast. Foto: Margus Ansu

Nii mõnigi möödunud nädalal Põltsamaa ametikooli hoovis kaasõpilaste peksmisest kuulnud noor peab endamisi aru, kas jääda sinna kooli edasi või mitte. Kohalike rusikakangelaste ähvardused tagasi tulla tekitavad hirmu.

Õpilased võdistavad Jõgevamaal Väike-Kamari külas toimunud sündmusest rääkides senini õlgu. Oma nime ükski neist öelda ei julge, sest mine tea. Jutt on aga üks: kaks noormeest peksti läbi. Seejärel ähvardati vägivallaga ka teisi lähedal seisnuid.

5. septembri õhtul veidi enne kella üheksat kihutas kooli territooriumi sissesõiduteele pandud keelumärgi alt läbi punast värvi Volvo. Masin sõitis otse üle garaažide parkla ning muruplatsi koolimaja taga asuva aiaga piiratud suitsetamisala juurde. Autost hüppas välja neli 20ndates aastates meesterahvast ja tungisid pikema jututa kallale kahele ehituse eriala esmakursuslasele, kes seal suitsu tegid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles