Brasiilia hing, Eesti süda

, Cosmopolitan
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Väärtustab eesti juuri: «Usun, et sihikindluse, pühendumise ja tööga võib Eestist saada üks Euroopa liidreid disainis, digitehnoloogias ja jätkusuutlikes lahendustes,» sõnab Oskar Metsavaht, kes kavatseb Eestis olles tutvuda siinse disainiga ja reisida ka Tallinnast väljapoole.
Väärtustab eesti juuri: «Usun, et sihikindluse, pühendumise ja tööga võib Eestist saada üks Euroopa liidreid disainis, digitehnoloogias ja jätkusuutlikes lahendustes,» sõnab Oskar Metsavaht, kes kavatseb Eestis olles tutvuda siinse disainiga ja reisida ka Tallinnast väljapoole. Foto: SCANPIX

«Ma olen brasiillane, kes hindab ja väärtustab oma eesti juuri, minu iseloomus ja stiilis peegeldub ka eestlase DNA,» ütleb Ladina-Ameerika edukaima luksusbrändi Oskleni juht ja loomehing Oskar Metsavaht.


Eesti disainiauhindade galal 21. septembril oma tuliuut kollektsiooni esitlev Metsavaht on laia ampluaaga nagu Hunt Kriimsilm. Moekunstnik, arst, kirglik surfar, lumelaudur, fotograaf ja filmirežissöör; UNICEFi hea tahte saadik ning Eesti aukonsul Rio de Janeiros.

1961. aastal Brasiilias sündinud mehe elu on nagu üks suur ja põnev seiklus: teekond Ladina-Ameerika moekeisriks sai tegelikult alguse juba enne tema sündi. 1924. aastal jättis Sõmeru vallas sündinud Oskar Leonhard Metsavaht kodumaa metsad ja aasad, et alustada uut elu Brasiilias.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles