Raadio 2 toob eetrisse luule ja komöödia

Kaarel Arb
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Raadio 2 toob sügisest eetrisse Kaur Kenderi ja Olavi Ruitlase ühiskonnakriitilise luulesaate «Kuri karjas». Uues saates võetakse nädala olulised sündmused läbi luulevormis ning külas käivad Eesti tuntud sõnasepad ja luuletajad. Saadet tehakse nii luule austajaile kui ka neile, kes ekslikult arvavad, et poeesia on igav ja unelev kunst. Eetris on uus saade alates 15. septembrist laupäeviti algusega kell 17.

Reedesesse kavva lisandub «KalendeR2». Kontserdid, klubid, näitused, kino, teater – kogu vajalik teave tuleb nüüd R2 eetrist kindlal ajal, reedeti kella 17–20. Saadet «KalendeR2» juhivad 14. septembrist Maris Uusna ja Margus Kamlat.

Alates 22. septembrist kõlab R2 eetris ingliskeelne saade «Stand-up comedy with Louis & Stewart», kus Comedy Estonia koomikud Louis Zezeran ja Stewart Johnson seletavad koos saatekülalistega lahti stand-up-komöödia olemuse ning kuulaja saab teada, kes, miks ja kus stand-up’e teevad. Külas käivad koomikud nii Eestist kui ka kaugemalt, ette mängitakse ka lõike esinemistest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles