Aasta säravaimateks noorteks valiti Nõgene, Ohvril ja Kolk

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paavo Nõgene
Paavo Nõgene Foto: Sille Annuk

Tänavused silmapaistvad noored eestlased on Paavo Nõgene, Anneli Ohvril ja Alar Kolk.

Silmapaistva noore eestlase auhinda välja andev Ettevõtlike Noorte Koda jagab aunimetust juba 14. aastat. Tänavused kolm silmapaistvat noort eestlast on žürii otsusel Vanemuise teatrijuht Paavo Nõgene, maailmakoristamine 2012 turundusjuht Anneli Ohvril ja  Tallinna tehnikaülikooli innovatsiooni ja rahvusvahelistumise prorektor Alar Kolk.

Tiitliga pärjatud inimesed on edukad selles, mida nad teevad, nad on saavutanud märkimisväärseid tulemusi ning on seetõttu eeskujuks meile kõigile, selgitas Ettevõtlike Noorte Koda valikukriteeriume.

Auhind silmapaistvale noorele inimesele on osa noortekodade rahvusvahelise ühenduse Junior Chamber International (JCI) ülemaailmsest programmist. Selle võitmise eelduseks on kandidaadi märkimisväärsed saavutused oma tegevusvaldkonnas ning erakordne edu, mis on toonud kasu kogu ühiskonnale.

Maailma tasandil tunnustatakse JCI-s igal aastal kümmet silmapaistvat kuni 40-aastast inimest, kes on välja valitud rahvuslikul tasandil võitnud laureaatide hulgast. Eestist on väljapaistva noore maailmaauhinna vääriliseks tunnistatud noor Eesti peaminister Mart Laar (1993) ning Eesti e-valimiste süsteemi looja Tarvi Martens (2007).

Auhinna väljaandja Ettevõtlike Noorte Koda on rahvusvaheline ettevõtlike noorte inimeste võrgustik, kuhu kuuluvad aktiivsed alla 40-aastased juhid ja professionaalid. Ühendus oma liikmetele soodsat keskkonda juhtimisoskuste, sotsiaalse vastutustunde ja ettevõtlikkuse arendamiseks. Kogu võrgustiku laiem eesmärk on innustada noori inimesi looma üheskoos positiivset muutust ühiskonnas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles