Kvoodirahaga remont jõuab lõpusirgele

Jaan Olmaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vanemuise suure maja remonditööde tähtaeg sai läbi 31. augustil, kuid maja fassaaditööd jätkusid eile täie hooga. Riigi Kinnisvara Aktsiaselts on uueks tärminiks lubanud teatrile 30. oktoobrit.
Vanemuise suure maja remonditööde tähtaeg sai läbi 31. augustil, kuid maja fassaaditööd jätkusid eile täie hooga. Riigi Kinnisvara Aktsiaselts on uueks tärminiks lubanud teatrile 30. oktoobrit. Foto: Margus Ansu

Riigi Kinnisvara ASil on kvoodiraha eest remonditavate hoonete lõpetamiseks aega veel kolm kuud. Tartumaal on viiekümnest remonditavast majast jäänud töid teha veel kahekümne neljal objektil.

Riigi Kinnisvara CO2 projektidirektori Andrus Kõre sõnul on praeguseks Kyoto protokolli alusel CO2 heitmekvoodi müügist saadud raha eest renoveeritud energiasäästlikumaks 296 hoonet üle Eesti. Kokku on nimekirjas hooneid 487.

«Praegu keskendume 191 objekti lepinguliste tööde korraldamisele ning tööde lõpuleviimisele,» lausus Kõre. Rahandusministri määruse järgi peavad kõik tööd olema lõpetatud 17. detsembriks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles