Ratturid hullutasid õhtust linna

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sajad vähem või rohkem sportlikud rattasõbrad kogunesid reede õhtul Raekoja platsile, et sealt 14-kilomeetrisele linnaringile siirduda. Ratturite tasakaalu proovile pannud kitsaid pudelikaela moodi tänavajuppe jäi teele teisigi.
Sajad vähem või rohkem sportlikud rattasõbrad kogunesid reede õhtul Raekoja platsile, et sealt 14-kilomeetrisele linnaringile siirduda. Ratturite tasakaalu proovile pannud kitsaid pudelikaela moodi tänavajuppe jäi teele teisigi. Foto: Kristjan Teedema

Reede õhtul kell pool kümme lesis Karlovas Kuu tänaval elav koer Muri ra-hulikult oma kuudis, kuid äkitselt lõikas miski läbi tema õhtuse idülli – ratta-kellahelin.

Kusjuures mitte üks tüütu tiliseja, vaid mitu, lausa palju. Koer ajas oma karvase kere kuudist välja ja jooksis haukudes aia äärde, ise mõeldes, et mis jama see nüüd on, kui tema tänav on täidetud mitte viie ega kümne, vaid lausa sadade kahel rattal veerevate inimloomadega.

Lakkamatult kaikuvat rattakella sümfooniat said kuulda kõik koerad ja inimesed, kes jäid lõbusa rattarodu teele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles