Tobedad ülesanded ja õnnestunud saatejuhid

Esme Kassak
, abikaasa ja ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Saate pealkiri «Minu mees suudab» ja selle lühitutvustus manavad silme ette selliseid jaburaid tõsielusarju, kus osalejaid pannakse toorest muna sööma või siis aja peale õlut jooma. Ka tandemist Teet Margnaga kaadri taga ja Kristjan Jõekaldaga «pukis» võib oodata mida tahes.

Mõneti üllatuslikultki paneb saade aga kaasa elama. Sõltumata paarist või punktiseisust tekib vaatajanagi teatav hasart, et «vaene» (ja mõne ülesande puhul, nagu autoklaaside purustamine, lausa ületamatult õnnelik) mees ikka hakkama saaks.

Saate loogika on iseenesest lihtne: naised istuvad pokkerilaua taga ja teevad panuseid, kui hästi nende mehed võiksid erinevate ülesannetega hakkama saada. Esimeses saates olid kavas näiteks sibula riivimine, šokolaadikreemi pugimine, rattaga mäkkesõit, vooditegemine, CD-plaatide lahtikoorimine ja õhupallide lõhkipuhumine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles