Otter pürib üliõpilaskondade liidu juhiks

Raul Sulbi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arne Otter
Arne Otter Foto: Peeter Langovits

Eesti Üliõpilaskondade Liidu (EÜL) juhatuse esimehe kohale on avalduse esitanud Arne Otter Eesti Maaülikoolist ja Jaanus Riibe Tallinna Tehnikaülikoolist.

Juhatuse aseesimeheks kandideerivad Silver Kuusik Eesti Maaülikoolist ja Tanel Sits Tallinna Ülikoolist, vahendas EÜLi pressiesindaja.

Kandideerimiseks pidi iga soovija esitama 23. märtsiks avalduse, vabas vormis elulookirjelduse ning motivatsioonikirja.

Iga kandidaat peab hiljemalt 15. aprilliks koguma EÜLi volikogu 5 liikme allkirjad, kusjuures volikogu liikmed peavad olema kolme erineva kõrgkooli üliõpilaskonnast.

Juhatusse kandidaate tutvustavad üritused toimuvad 8. aprillil Tartus ning 9. aprillil Tallinnas.

Juhatuse valimised toimuvad 19. aprillil EÜLi volikogu istungil Tartus. Juhatuse volitused kestavad kaks aastat: 1. juulist 2009 kuni 30. juunini 2011.

EÜL on 1991. aastal asutatud üliõpilaste katusorganisatsioon, mis esindab Eesti tudengkonda. EÜLi peamine eesmärk on esindada Eesti üliõpilaste hariduslikke, kultuurilisi, majanduslikke ja sotsiaalseid huve ning kaitsta tudengite õigusi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles