Danilov võeti Tallinna Ülikooli kantsleriks ilma konkursita

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hannes Danilov.
Hannes Danilov. Foto: Mihkel Maripuu

Vahepeal täitmata olnud Tallinna Ülikooli kantsleri ametikohale ilma konkursita tööle võetud endine haigekassa juht Hannes Danilov on võimekas juht, kelle varasemad töökogemused tulevad talle kantslerina kasuks, arvab ülikooli rektor Tiit Land.

«Kantsleri tulevased ülesanded on olnud jagatud erinevate valdkondade juhtide vahel. Olukorras, kus muutumas on nii õppe- kui teadustegevuse rahastuse põhimõtted ning ülikooli infrastruktuur on arenenud, on vajalik ülikooli majandustegevuse koondumine keskse juhtimise alla,» selgitas Land seda, miks otsustati taas täita ülikoolis varem olnud kantsleri ametikohta, mis viimati oli täidetud 2008. aastal, vahendas ERR Uudised.

Danilovi võttis Land tööle ilma konkursita, kuna kantsler asub tööle rektoraadis n-ö rektori meeskonnas, kelle puhul konkurssi tavaliselt ei korraldata.

«Hannes Danilov on võimekas juht, kes on tõestanud ennast erinevates valdkondades ning tema töökogemused toetavad kindlasti ülikooli kantsleri ametiülesannete täitmist,» põhjendas Land Danilovi tööle võtmist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles