Statoil rajab jalgrataste hooldusalad

Liis Velsker
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinnas Haabersti ringil asuvas Statoili tanklas saab nüüd jalgrattale tasuta kiirhooldust teha, sest tingimused selleks on loodud.
Tallinnas Haabersti ringil asuvas Statoili tanklas saab nüüd jalgrattale tasuta kiirhooldust teha, sest tingimused selleks on loodud. Foto: Liis Treimann

Septembri alguses rajas Statoil Tallinnas Haabersti ringil asuvasse tanklasse prooviprojektina esimese hooldusala ratastele, kevadel plaanitakse selliste alade ehitamist ka linna teistesse kütusejaamadesse.

«Tegelikult on tegemist puhtalt prooviprojektiga,» selgitas Statoili kommunikatsioonijuht Jaanus Pauts. «Plaan oli sellega suuremalt välja tulla kevadel, kui rattahooaeg algab. Kuna aga tekkis võimalus saada seadmed kätte juba nüüd, sügisel, panime hooldusala püsti ja vaatame, kas ja kuidas see klientidele meeldib.»

Rattahoolduspunktis on võimalik pumbata rehvi, pesta käsitsi oma ratast ning kasutada olemasolevat mutrivõtmete komplekti. Ratta mugavamaks hooldamiseks ja pesemiseks on loodud spetsiaalne rattapukk. Seega saab Pautsi sõnul teha oma rattale kiire hoolduse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles