Rocki korvpallurid esitlevad uut vormi

Jaan Olmaru
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Möödunud nädala lõpus Lätis hooajaeelsel kontrollturniiril alistas TÜ/Rock 5.-6. koha mängus Liepja Lauvase. Tartu meeskonna parimana viskas Kristo Saage 30 punkti.
Möödunud nädala lõpus Lätis hooajaeelsel kontrollturniiril alistas TÜ/Rock 5.-6. koha mängus Liepja Lauvase. Tartu meeskonna parimana viskas Kristo Saage 30 punkti. Foto: Mrtis Šlis

Järgmisel nädalal uut korvpallihooaega alustav TÜ/Rocki meeskond tutvustab sel kolmapäeval Lõunakeskuse fuajees kõiki mängijaid, jagab autogramme ning esitleb uue kujunduse saanud võistlusvormi.

Tartu Ülikooli akadeemilise spordiklubi korvpallidivisjoni juhi Andres Ottenderi sõnul on ürituse eesmärk näidata rahvale taas Rocki nime all pallivat meeskonda ning tutvustada kõiki mehi näo ja nimega. «Muidu inimesed loevad ainult uudiseid Postimehe veergudelt, aga ei teagi, kes on kes,» sõnas Ottender.   

Umbes poolteist tundi kestev sündmus algabki mängijate tutvustusega ja jätkub uue võistlusvormi esitlusega. «Võrreldes eelmise hooajaga on see kõvasti muutunud. Eelmisel aastal olid põhivärvid sinine ja valge, nüüd on taas must ja valge, nagu oli vanasti Rocki aegadel,» ütles Ottender ning lisas, et ka mängueelne soojendusvorm on saanud uue ilme.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles