Omanik tahab lastita tankeri täna madalikult lahti tõmmata

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Korduvatest hoiatustest hoolimata madalikule sõitnud 249 meetri pikkuse ja 44 meetri laiuse lastita tankeri pardal oli 24-liikmeline meeskond, kellele mingit abi osutada polnud tarvis.
Korduvatest hoiatustest hoolimata madalikule sõitnud 249 meetri pikkuse ja 44 meetri laiuse lastita tankeri pardal oli 24-liikmeline meeskond, kellele mingit abi osutada polnud tarvis. Foto: Mihkel Maripuu/Andres Haabu

Eile hommikul Aegna saarest idas madalikule sõitnud tankeri omaniku esindajad saabusid eile õhtul Tallinna olukorda hindama.

Eile kell kaheksa õhtul kinnitas politsei- ja piirivalveameti merepääastekeskuse spetsialist Ivar Treffner Postimehele, et omanikupoolne ekspertgrupp on laeva pardal ja annab laeva vigastustele hinnangut.

Täna uurivad laeva ka tuukrid – kui ekspertgrupi eileõhtused hinnangud tuukrite omadega klapivad, tõmmatakse tanker Treffneri sõnul ilmselt juba täna ka madalikult lahti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles