Varjudemäng toob saali põnevust

Raimu Hanson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristel Leesmend ja Siim Angerpikk jutustavad lugu Hansust ja Gretest Tartu Uue Teatri pimedas saalis. Niimoodi saab mängima panna valguse ja varjud seinal ja laes.
Kristel Leesmend ja Siim Angerpikk jutustavad lugu Hansust ja Gretest Tartu Uue Teatri pimedas saalis. Niimoodi saab mängima panna valguse ja varjud seinal ja laes. Foto: Gabriela Liivamägi

Väga imelik, et hirm ja õudus on tegelikult jubedad, aga samas huvitavad ja põnevad. Nõnda muidugi siis, kui on teada, et kole olla on mängult ja et mängust saab välja astuda. Nagu näiteks teatris.

Tartu Uus Teater avas oma sügishooaja lastelavastusega «Hans ja Grete ...». See on valminud vendade Grimmide muinasjutu järgi, mida lavastuse autorid, kunstnikud ja esitajad Kristel Leesmend ja Siim Angerpikk etenduse alguses publikule selgeks teevad. See käib neil lastepäraselt, abiks joonistamine.

Päris mänguks läheb siis, kui vaatajatel palutakse võtta hunnikust padjad ja tulla vaibale istuma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles