Sõber loodab euromängu kaotusest kasu lõigata

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Renato Lindmets (palliga).
Renato Lindmets (palliga). Foto: Meelis Meilbaum /Virumaa Teataja

«Tükk aega pole oma poistega nii kõva meeskonna vastu mänginud! Võrreldes kontrollmängudes vastaseks olnud Soome klubidega oli selge tasemevahe,» tõdes Rakvere Tarva peatreener Andres Sõber. Suur mees oli pintsaku seljast heitnud ning tema triiksärk oli higist läbimärg. Pingutusest polnud aga kasu – Tarvas kaotas oma ajaloo esimeses eurosarja kohtumises Türgi keskmikuks arvatud Bursa Tofasele 76:106.

Kuigi esimesel poolajal polnud Tarva kaotusseis ülemäära suur, olid ohu märgid õhus – esimese poolajaga lasti endale visata 56 punkti, mida on palju. Nii nagu Tofase spordiklubi – nii nimetas külalisi teadustaja – peatreeneri Ahmet Caki arvates viskas liiga palju ka 47 silma kogunud Tarvas.

Teisel poolajal tõmbas Türgi klubi kaitseliinid tihedamaks ja seni hästi tabanud Tarva pallurid hakkasid üha rohkem eksima. Tofase mängijad jätkasid aga samal ajal viskepidu. «Me ei jäänud avapoolajal oma mänguga rahule, vastased viskasid esimesel poolajal hästi. Teisele poolajale tulime väga enesekindlalt ning suutsime näidata tunduvalt paremat mängu,» lausus 28 punktiga Türgi klubi parimaks kerkinud Joshua Heytvelt. 210 sentimeetri pikkune mees oli ka see, kes Tofase mängu kolmestega algusest peale käima tõmbas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles