Ida- ja lääneringil on iga päev muutusi

Vilja Kohler
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võru-Ringtee ristmikul suleti eile hommikul Võru tänava linna sisenev sõidusuund. Pühapäeva õhtuni tuleb autojuhtidel seal linna saamiseks pöörata paremale, Ringtee tänavale.
Võru-Ringtee ristmikul suleti eile hommikul Võru tänava linna sisenev sõidusuund. Pühapäeva õhtuni tuleb autojuhtidel seal linna saamiseks pöörata paremale, Ringtee tänavale. Foto: Sille Annuk

Lääneringteel ja Idaringteel käivate suurte ehitustööde tõttu ei saa praegu Võru tänavat pidi otse linna sõita. Muutusi tuleb mõlemal suurel tee-ehitusel ka tuleval nädalal.

Eile hommikust pühapäeva õhtuni on sajuveekollektori ehitamise tõttu Võru-Ringtee ristmikul liikluseks suletud Võru tänava linna sisenev sõidusuund.

Erand tehakse seal ainult linnaliinibussidele. Teistel sõidukijuhtidel tuleb linna sõitmiseks teha ümbersõit Ringtee ja Jalaka tänavat või Ringtee-Turu tänavat pidi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles