Mihklipäev paneb punkti ehitamisele

Vilja Kohler
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
OÜ Jardin arendusjuht Kaisa Ilves kiikas Tartu külje all asuva firma aianduskeskuse suuremaks tehtud müügisaalist, kuidas läheb selle kõrvale uue kontori ehitamine.
OÜ Jardin arendusjuht Kaisa Ilves kiikas Tartu külje all asuva firma aianduskeskuse suuremaks tehtud müügisaalist, kuidas läheb selle kõrvale uue kontori ehitamine. Foto: Sille Annuk

Mihklipäevast läheb elu lahedamaks: karjased ja sulased said sel päeval peetud laatadeks palga kätte ning sääsed hakkavad end magama sättima. Mihklipäev on homme ja siis peaks elu lahedam olema ka Jardini aianduskeskuses.

«Meie sügispäevade alguseni on veel veidi aega ja loodame, et ehitajad jõuavad reedeks töödega lõpule,» ütles OÜ Jardin arendusjuht Kaisa Ilves Tartu külje all tegutseva Jardini aianduskeskuse uuenduste tutvustuse sissejuhatuseks.

Aianduskeskuse kunded märkavad sealset lahedamat elu kohe, sest müügisaal on tükk maad avaram. Ligi 300 ruutmeetrit ruumi tuli juurde lao ja kontori arvelt, müügisaal võtab nüüd enda alla tuhat ruutmeetrit. «Tahame oma keskust veidi sisukamaks muuta, nüüd saame hakata siin pakkuma ka pisut kodukaupa,» märkis Kaisa Ilves.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles