Streigi ootel haiglad töötavad kõnekeskustena

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eile kohtusid Mustamäe haiglas Tõnis Allik (vasakul) Põhja-Eesti regionaalhaiglast ja, Ralf Allikvee Ida-Tallinna keskhaiglast ning haiglate liidu juht Urmas Sule, et nõuda sotsiaalminister Hanno Pevkurilt töötavaid lahendusi.
Eile kohtusid Mustamäe haiglas Tõnis Allik (vasakul) Põhja-Eesti regionaalhaiglast ja, Ralf Allikvee Ida-Tallinna keskhaiglast ning haiglate liidu juht Urmas Sule, et nõuda sotsiaalminister Hanno Pevkurilt töötavaid lahendusi. Foto: Raigo Pajula

«Kuigi täna kohtub sotsiaalminister meedikute esindajatega, ei saa sellele väga suuri lootusi panna,» rääkis Lääne-Tallinna keskhaigla pressiesindaja Diana Lorents. «Oleme valmis selleks, et streik 1. oktoobril ikkagi algab.»

Kui palju meedikuid nende haiglas streigib, pole veel selge. Küll aga on mõned üksikud arstid teatanud, et nemad selles ei osale. Haigla võtab reedese päeva jooksul ühendust kõigi patsientidega, kel on esmaspäevaks vastuvõtuaeg.

Küsimusele, kui kaugele nende patsientide uued vastuvõtuajad nihkuvad, vastas Lorents, et see sõltub streigi pikkusest. Mingeid erandeid streigi tõttu visiidiajast ilma jäänud inimestele ei tehta ja pressiesindaja sõnul kehtib uue aja saamisel põhimõte «kes ees, see mees».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles