Noorsotsid: Tallinn põletab maksumaksja raha

Raul Sulbi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Senini on Tartumaa silma torganud just oma aktiivsete ja hakkajate projektikirjutajatega, kes on aasta-aastalt esitanud KIKi järjest rohkem taotlusi ning saanud ka suurel hulgal rahastusotsuseid.
Senini on Tartumaa silma torganud just oma aktiivsete ja hakkajate projektikirjutajatega, kes on aasta-aastalt esitanud KIKi järjest rohkem taotlusi ning saanud ka suurel hulgal rahastusotsuseid. Foto: Peeter Langovits

Noorsotsid mõistavad hukka Tallinna linnarahva raha raiskamise Inno ja Irja Tähismaa raamatu rahastamisele, 200 000 krooni leiaks võrreldamatult otstarbekama kasutuse tuhandete töötute linlaste abistamisel.

«Olukorras, kus linn pimendab tänavaid ja tühjendab lasteaedade eelarveid, on sellise otsuse tegemine äärmiselt küüniline. Kas linn hakkab kriisisituatsioonis väljavalitud inimesi poliitiliselt eelistama, kullates üle üksikud ja visates korralikud linnakodanikud üle parda?» imestas noorsotside peasekretär Maris Sild ning leidis, et Tallinna linnavalitsus kaugeneb iga valimistele läheneva kuuga demokraatiast ja
heast tavast, vahendas pressiesindaja.

Noored sotsiaaldemokraadid leiavad, et reservfondi raha tuleb linnnal kasutada heaperemehelikult ja praegust majandussituatsiooni arvestavalt.

200 000 krooniga saab teha palju head – korraldada koolitusi või hädaabitöid töötutele, toetada naabrivalve tegevust või leevendada lasteaedade eelarve vähendamist. Need kõik on vajalikud sammud, ning linna tuulepäine rahaloopimine näitab, et linnavalitsus ei hooli linnakodanikust, vaid ainult Keskerakonnast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles