ERR.ee: tuleõnnetuse läbi elanud Saaremaa pere saab uue kodu

Erik Henno
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kaks ja pool nädalat tagasi tuleõnnetuses tütre ja kodu kaotanud perekond võib tänu heatahtlikele annetajatele kõikjalt Eestist tõenäoliselt pärast jaanipäeva oma uude majja sisse kolida.

Eile hommikuks oli Punase Risti arveldusarvele teinud annetuse 2315 isikut või ettevõtet ja raha oli arvel kokku enam kui 1 100 000 krooni, vahendas ERR Uudised «Aktuaalset kaamerat».

«Poleks uskunud, et praegu, selle suure majanduslanguse ajal, kui paljud jäävad tööta, meile nii palju abi pakuti,» ütles Helle Hollo.

«Seve Ehituse AS tegi perele pakkumise, et rajab nende jaoks kodu - valmis maja ja Pakkumise hinnaks miljon krooni,» rääkis Kaarma valla ehituse peaspetsialist Peeter Arikas. «Neli tuba, elutuba, köök, saun - see on väga hea pakkumine!»

Lisaks tuleb lisaraha eest täiendavalt rajada kommunikatsioonid.

«Öeldi, et kui see projekt kõik laabub, paberid saab alla kirjutatud ja rahadest jätkub, siis pidime juba peale jaani võtmed kätte saama,» rääkis Helle Hollo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles