TÜ/Rock jäi BBL Cupil kolmandaks

Jaan Olmaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rocki peatreener Gert Kullamäe.
Rocki peatreener Gert Kullamäe. Foto: Arno Saar / Õhtuleht

Nädalavahetusel Rakvere Balti liiga karikavõistlustel pidi TÜ/Rock tunnistama poolfinaalis Rakvere Tarva paremust, kuid alistas kolmanda koha kohtumises 41 punktiga Leedu klubi Šiauliai.

TÜ/Rock kaotas reedeses mängus Tarvaga poolaja 41:43 ja kogu mängu 84:90. Tartlastele osutus mängu komistuskiviks kolmas veerandaeg, kui esimesel poolajal meeskonna resultatiivseim olnud Justin Ingram punkte ei toonud ning teine peamine rünnakujõud Egidijus Dimsa kogus veerandaja keskel kolmanda ja seejärel vaidluses kohtunikuga ka neljanda vea.

Laupäevases pronksimängus näitas Tartu meeskond hoopis teist minekut ning võitis poolaja 46:29 ja kogu kohtumise koguni 101:60. Eelmisel aastal Balti liiga poolfinaalis mänginud Šiauliai oli hädas nii rünnakul kui kaitses ja nii mängu õiget pinget ei tekkinudki. Tartu meeskonna resultatiivseim oli Ivan Neljubov, kes kogus 17 punkti ja viis lauapalli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles