Ühiselamu saab kümnenda korruse

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tervishoiukõrgkooli haldusdirektori Ermo Kruuse kinnitusel võtab kool pärast remonti kasutusele ka ühiselamu kümnenda korruse, kuhu tulevad abiruumid. Tervele linnale vaadet pakkuvale katusepealsele võib aga tulevikus tulla terrass.
Tervishoiukõrgkooli haldusdirektori Ermo Kruuse kinnitusel võtab kool pärast remonti kasutusele ka ühiselamu kümnenda korruse, kuhu tulevad abiruumid. Tervele linnale vaadet pakkuvale katusepealsele võib aga tulevikus tulla terrass. Foto: Sille Annuk

Hiljaaegu päris oma maja saanud Tartu tervishoiukõrgkool lööb väliselt klantsima ka kõrval asuva ühiselamu. Fassaadi taha jäävate eluruumide remont peab ootama aga paremaid aegu.

Maarjamõisa linnak näeb praegu välja kui tõeline ehitustanner, kus tudengikodu remont pole ainus suurem töö. Naabrusesse kerkib peagi riigiarhiivi hoone, Tartu Ülikooli füüsikamaja vundamenti valatakse aga kohe kõrvalkrundil.

Tervishoiukõrgkooli üheksakorruselises ühiselamus käib ühtaegu nii lammutamine kui ehitamine. Ühes rütmis sellega, kuidas vanad klaasplokid prantsatavad prügikonteinerisse, rändavad trepist üles ehitusplokid ja klaasfassaadi detailid. Puidust rõdupiirded on juba vahetatud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles