Kannavalu sundis taas aja maha võtma

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaia Kanepi jõudis pärast pikka vigastuspausi Soulis kohe finaali, kuid suur koormus muutis parema jala kanna jälle valulikuks.
Kaia Kanepi jõudis pärast pikka vigastuspausi Soulis kohe finaali, kuid suur koormus muutis parema jala kanna jälle valulikuks. Foto: AFP / Scanpix

Kaks nädalat tagasi kolmekuuliselt vigastuspausilt naasnud ja kohe Souli tenniseturniiril finaali jõudnud Eesti esireket Kaia Kanepi peab edu eest karmi hinda maksma – suur koormus tõi kannavalu tagasi ning Kanepi peab taas jalgadele puhkust andma.

«Vasak kand on korras, aga parem on valulik,» kommenteeris Kanepi oma kodulehe vahendusel, miks ta otsustas viimasel hetkel loobuda Pekingis alanud 4,1 miljoni dollari suuruse auhinnafondiga turniirist. «Pärast nii pikka vigastuspausi oli koormus kohe väga suur. Ma tean, kui raske on tagasi tulla mängima. Ei oodanud, et esimesel turniiril kohe nii hästi läheb. Mängisin viis päeva järjest, tavaliselt on mängude vahel rohkem vabu päevi. Nüüd tuleb natuke puhata.»

27-aastane Kanepi on valutavate kannakõõlustega kimpus olnud juba eelmisest kevadest saadik, mullu pidas ta kolm võistluspausi, neist pikim venis enam kui kahe kuu pikkuseks, kuid üheltki suurturniirilt ta kõrvale ei jäänud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles