Leoki võimas sõit aitas Eesti 7. kohale

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanel Leok
Tanel Leok Foto: Martin Mand

Eesti krossimehed Tanel Leok, Gert Krestinov ja Priit Rätsep tõid Eesti meeskonnale Belgias Lommeli rajal toimunud Rahvuste motokrossil 7. koha.

63. korda toimunud mõõduvõtul näitas eestlastest parimaid tulemusi Open-klassis võistelnud Tanel Leok, kes sai sõitudes vastavalt 2. ja 4. koha. «Kümne sekka tulla on mõistagi väga hea, kindlasti on see meile suur õnnestumine,» ütles Leok Eesti lõpptulemuse kohta.

Päeva esimeses sõidus olid stardis klassid MX1 ja MX2 ning seal sai Gert Krestinov 17. koha ja Priit Rätsep lõpetas 20. kohal. «Alguses ei saanud hästi minema, aga lõpus läksid ringiajad juba päris heaks. 17. koht on üsna hea tulemus, aga eks alati saab paremini,» lausus Krestinov. Kokkuvõttes oli Eesti pärast esimest sõitu 20 riigi konkurentsis 9. kohal, juhtima asus Saksamaa. Avasõidu võit läks valitsevale MX1 klassi maailmameistrile Antonio Cairolile Itaaliast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles