Elektrirongid sõidavad jälle tavapärase kiirusega

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elektrirong Keila jaamas.
Elektrirong Keila jaamas. Foto: Toomas Huik

Alates 1. oktoobrist sõidavad elektrirongid Tallinna ja Keila lõigul jälle tavapärase kiirusega, kuna suuremad raudteeremonditööd on nihkunud Riisipere ja Paldiski kanti.

AS Elektriraudtee müügi- ja kommunikatsioonijuht Norbert Kaareste ütles Postimehele, et alates eilsest ehk 1. oktoobrist liiguvad elektrirongid kuni Keilani jälle tavapärase kiirusega. Põhjus on selles, et remonditööde põhirõhk on kandunud Keila taha Riisipere ja Paldiski liinidele.

Ta lisas, et Tallinna ja Keila vahel paigaldatakse veel küll kontaktvõrgu vundamente, kuid see ei häiri otseselt rongiliiklust. Sõiduplaanides on praegu küll veel mõningaid muudatusi, kuid ka need lõpevad 1. novembrist ära.

Praegu vahetatakse Keila ja Klooga vahelisel lõigul rööbasteed välja, sama tehakse ka Vasalemma ja Riisipere vahel. Keila ja Vasalemma vahelisel lõigul toimub aga kontaktvõrgu uuendamine. Seal on elektrirongid asendatud bussidega.

Eesti Raudtee andmetel tehakse remonditöid tänavu veel kuni külmade ja lume tulekuni. Siis tuleb töödesse paus ning jätkatakse jälle järgmise aasta märtsis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles