Lõuna-Eesti talunikud kinnitavad kanda Pärnus

Vilja Kohler
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lõunakeskuse taluturgu majandava MTÜ Maitsev Lõuna-Eesti tegevjuht Merle Vall otsib praegu Pärnumaalt talunikke, kelle kaupa võiks müüa tuleval nädalal Pärnu Keskuses avatav taluturg. Ka Merle Valli käes olev suur salatisibul on kasvatatud Pärnumaal.
Lõunakeskuse taluturgu majandava MTÜ Maitsev Lõuna-Eesti tegevjuht Merle Vall otsib praegu Pärnumaalt talunikke, kelle kaupa võiks müüa tuleval nädalal Pärnu Keskuses avatav taluturg. Ka Merle Valli käes olev suur salatisibul on kasvatatud Pärnumaal. Foto: Sille Annuk

Paar aastat tagasi Lõunakeskuses Lõuna-Eesti väikeste tootjate kaupa pakkuma hakanud taluturg laieneb, järgmisel nädalal lüüakse talunike hea ja parem letti Pärnu Keskuses.

«Mul on väike hirm, kuidas pärnakad meid vastu võtavad,» tunnistas Lõunakeskuses kauplevat taluturgu majandava MTÜ Maitsev Lõuna-Eesti tegevjuht Merle Vall. «Aga lubatud sai, taganeda pole kuhugi. Lõunakeskuses on meil küll kaks aastat läinud tänu teadlikule ostjale tõusujoones.»

Taluturu kutsus suvituslinna kontserdimaja kõrval juulis avatud Pärnu Keskusse kauplema selle omanik PK Arendus OÜ, mis on seotud Lõunakeskusega. Pärnu Keskuse taluturu tegemiseks moodustati tulundusühistu (TÜ) Taluturg, mille liikmed on Nopri Talumeierei, OÜ Otepää Oskar, MTÜ Liivimaa Lihaveis, OÜ Astja, Peipsiveere köögiviljaühistu, OÜ Mahetark, Marjamaa talu, Taarapõllu talu, OÜ Mesinik ja TÜ Eesti Mahe.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles