Reporter.ee: poolt Saaremaad hirmu all hoidnud kamp jõudis kohtu ette

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Reporter.ee

Täna lõppes kokkuleppemenetlusega Kuressaare kohtumajas protsess pätikamba üle, kes 2008. aasta kevad-suvel kogu idapoolset Saaremaad hirmu all hoidsid.


Täna kohtu all olnud mehed Aleksander Jõginõlv, Janek Toompuu ning Einar Saar alustasid oma krimikarjääri võõra telefoni kasutamisega, vahendas Reporter.ee.

Üsna ruttu jõudsid nad aga võõra nime all laenude võtmiseni ning sissemurdmisteni. Asi lõppes peksmise ja noaga haavade tekitamisega.

Meestele mõistetud karistused ulatusid 2 aastast 3,5 aastani reaalset vangistust. Lisaks võeti Aleksander Jõginõlvalt ära juhtimisõigus 3 aastaks seoses korduva lubadeta ja alkoholijoobes auto juhtimisega.

Kuigi kokkuleppemenetlus eeldab oma süü tunnistamist, jäi meestel veel kohtupingis õigust veel ülegi. Kes nõudis kantud karistuse hulka kainestusmajas veedetud ööd, kes igatses taga sissemurdmiseks kasutatud kallist sõrgkangi, mis asitõendina hävitamisele kuulub.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles