175 km/h kihutanud mees saadeti kümneks päevaks trellide taha

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustreeriv.
Foto on illustreeriv. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Politsei tabas Raplamaal sõidukijuhi, kes ületas lubatud sõidukiirust ligi 80 km/h. Meest karistati kümnepäevase arestiga.

Politsei tabas kihutaja eile, 3. oktoobril Rapla–Järvakandi–Kergu teel, kui sõiduki kiiruseks mõõdeti ligi 175 km/h. Antud kohas oli lubatud sõidukiiruseks 90 km/h. 33-aastase rikkuja enda sõnade kohaselt puhastas ta nii oma auto torusid.

Ka varasemalt kiiruse ületamistelt tabatud õigusrikkuja tunnistas küll oma süüd, kuid sellegi poolest pidas politsei ta väärteo korras kinni. Karistuseks taotles politsei tänasel kohtuistungil 20 päeva aresti ja juhtimisõiguse peatamist kuueks kuuks.

Pärnu maakohtu Rapla kohtumaja kohtunik määras mehe karistuseks kümme päeva aresti, mis kuulub kohe kandmisele.

Rapla politseijaoskonna juht Janno Ruusi arvates on sellise juhtumi puhul tegemist rumalusega ja sellisel kujul teiste liiklejate elu ohtu seadmine on vastutustundetu tegu.

«Loodan, et kümme päeva on piisav aeg oma teo üle järgi mõtlemiseks ja soovitan siiski torude puhastamise spetsialistide hoolde usaldada,» lisas Janno Ruus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles