Lilliallik: paus võib olla kergejõustiku tervisele hea

Peep Pahv
, Sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mati Lilliallik ei tea, kas ta Kuldliiga jätkub.
Mati Lilliallik ei tea, kas ta Kuldliiga jätkub. Foto: Elmo Riig / Sakala

Mati Lilliallik on üheksa aastat korraldanud Kuldliiga nime kandvat Eesti kergejõustikku elus hoidvat võistlussarja, neist viimasel seitsmel oli nimisponsoriks Bigbank. Alates sügisest on aga finantsettevõte Tartu võrkpalliklubi suurtoetaja ning Lilliallik seisab teelahkmel – kellega, kuidas ja kas üldse Kuldliigat edasi korraldada.

«Leping sai läbi ja tegelikult oli juba suvel näha, et pank ei taha jätkata. Nad olid seitse aastat seda teinud, moraalselt väsinud ja vajasid uusi väljundeid,» selgitas Lilliallik ja tunnistas, et on ka ise moraalselt tühjaks pigistatud. Püssi põõsasse ta veel siiski ei viska. «Kergejõustikufännina ja oma põhitöö kõrvalt sellist võistlust korraldada on omaette väljakutse. Sisse ei too see ju midagi. Olen naljatamisi öelnud, et meie korraldatav Maijooks on Kuldliiga suurim sponsor.»

Mati Lilliallik, viimastel aastatel on Kuldliiga võistlustel Eesti sportlaste osakaal muutunud väga väikeseks. Kui see üritus ka rahaliselt midagi sisse ei too, milleks siis üldse korraldamisega jätkata?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles