Vallavanemaga koos lahkuvad teisedki

Nils Niitra
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toivo Kivi
Toivo Kivi Foto: SCANPIX

Kui tänasel erakorralisel istungil umbusaldatakse Lohusuu vallavanemat Ants Rummelit, lahkub koos temaga lõviosa vallavalitsuse töötajatest – viis Peipsiäärse vallavalitsuse töötajat eesotsas vallavanema ja vallasekretäriga, ametisse jääb vaid kaks inimest.

«Kui vallavanem läheb, läheme meie ka,» lausus vallasekretär Daisy Utsar. «Ära lähen mina, maanõunik, arendusnõunik ja sekretär-kassapidaja, alles jääb minu teada finantsnõunik ja sotsiaalnõunik.» Tõsi, alles jääb ka kalmistuvaht ja majandusmees.

Utsari sõnul elab neljast tõenäolisest lahkujast vaid üks Lohusuu vallas ja ilmselt tuleb volikogul leida ka suur osa uue vallavalitsuse töötajatest mujalt. «Need kohalikud, kes on varem olnud siin tööl, lasti juba varem lahti,» selgitas Utsar. «Küllap volikogu siiski kuskilt uue vallavalitsuse leiab, ehkki kerge ülesanne see pole.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles