Rockilt võimas algus, Siim-Sander Venelt hea esitus

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Siim-Sander Vene
Siim-Sander Vene Foto: Peeter Langovits

Eelmisel hooajal korvpalli Balti liigas play-off’ist välja jäänud Tartu Rock on tänavust hooaega alustanud võimsalt. Lätist kahe kindla võiduga naasnud Rock alistas teises kohtumises 83:60 Liepajas Lauvase.

Rock oli laupäeval küll esmalt veidikene raskustes, teisel veerandajal saadi mängumasin täistuuridel tööle ja pandi vastane kindlalt paika. «Kahe võidu järele me läksime ning olen kokkuvõttes tulemusega rahul,» tõdes tartlaste juhendaja Gert Kullamäe. «Peame üksteist veel paremini tundma õppima ning võtame praegu ühe mängu korraga. Meeskond on piisavalt hästi komplekteeritud ja igas liinis on vahetused olemas. Püüan vahetustega mitte mängijate rütmi segada ning kõik saavad end tunda vajalike mängumeestena.»

Lätis toimunud kohtumistes ei saanud Rock arvestada suvel operatsioonil käinud Marek Doroninga ning puudujate seas oli ka Rain Veideman. EM-valiksarjas peaaegu kõikidest koondisemängudest kõrvale jäänud Veideman tegi hiljuti kaasa Rakveres Balti liiga karikaturniiril, kuid praegu segab teda taas sama põlvevalu, mis suvel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles