Lohusuu vallavolikogu kukutas senise vallavanema

Nils Niitra
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ants Rummel
Ants Rummel Foto: SCANPIX

Ida-Virumaa edelanurgas Peip­si järve põhjarannikul asuv Lohusuu vald vahetas kolme kuu jooksul juba teist korda vallavanemat, ja põhjuseks pole mitte koalitsiooni muutumine – sama seltskond umbusaldas enda valitud Ants Rummelit.

Rummel sai ametist priiks seetõttu, et läks konflikti Lohusuu vallavolikogu pikaajalise esimehe Toivo Kiviga, kuna ei nõustunud vallandama vallasekretäri. Eile andis Rummel oma tööjärje üle senisele Iisaku abivallavanemale Tormis Otsmale, koos senise vallavanemaga otsustas vallavalitsusest aga lahkuda veel neli ametnikku eesotsas vallasekretäri Daisy Utsariga.

Kivi ütles, et pärast hulga ametnike lahkumist on vallavalitsuse mehitamine uuele vallavanemale suur ülesanne. «Tuleb leida lahendus. Plaanis on moodustada komisjon, sest selline pretsedent, kus selja taga lastakse lahti ja täna (eile – toim) on viimane tööpäev – noh, mis te ise arvate sellest?» küsis ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles