Kas Kalev/Cramo sai McLeodiga jackpot’i?

Oliver Lomp
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aivar Kuusmaa oli rahul kõigi mängijatega ega tahtnud mängu otsustanud staari liigselt esile tuua.
Aivar Kuusmaa oli rahul kõigi mängijatega ega tahtnud mängu otsustanud staari liigselt esile tuua. Foto: Sille Annuk

Aastaid maailma tugevaimas korvpalliliigas NBA pallinud Keith McLeodi esimese kohtumise järel tundub, et Eesti korvpallimeister BC Kalev/Cramo sai ameeriklase näol tõelise jackpot’i. Terve kohtumise suurepäraselt tegutsenud McLeod kinnitas eile peetud Ühisliiga kohtumises õhtu tähe staatust, kui tabas võõrsil mängus Poola klubi PGE Turowiga viimasel sekundil võidukorvi.

«On loogiline, et temast õhkub enesekindlust. Need klubid, kus ta karjääri jooksul mänginud, räägivad iseenda eest,» märkis Kalev/Cramo peatreener Aivar Kuusmaa. «Minul treenerina on ainult hea meel, et mul on tulevikus võtta mees, kes on endas kindel ja julgeb neid viimaseid viskeid enda peale võtta.»

Kokku kogunes mustanahalise staari arvele 81:80 võidumängus 25 punkti, millega ta oli selgelt kalevlaste resultatiivseim. Gert Dorbek ja Gregor Arbet lisasid kumbki 12 punkti. Kuusmaa tunnistas, et McLeod oli tänu tugevale lõpule kohtumise parim, kuid samas ei tahtnud ta liigselt ühele mängijale keskenduda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles