Direktor: vägivalla ohver on tänaseks koolist lahkunud

Madis Filippov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tüdrukud filmisid, kuidas peksid klassis oma kaaslast
Tüdrukud filmisid, kuidas peksid klassis oma kaaslast Foto: Internet

Internetis levib video, kus ühes Eesti koolimajas peksavad kaks tüdrukut oma eakaaslast. Eile videot näinud kooli direktor tunnistab, et avanenud pilt oli šokeeriv ning tänaseks on vägivalla ohver koolist lahkunud.

Eile õhtul pani interneti kihama video, milles näidati, kuidas kaks koolitüdrukut peksid oma eakaaslast ja irvitasid tema üle. Postimees võttis ühendust kooli direktoriga, kelle sõnul tegeleb asjaga politsei ja ta ei saa täpseid kommentaare anda.

«See lugu pole mitte eilne ega üle-eilne, vaid pisut vanem,» märkis koolijuht siiski. «Oleme sellest loost teadlikud ja asi on antud politseisse.»

Direktori sõnul on tänaseks üks tütarlaps, ohver, koolist lahkunud. Vägivallatsenud tüdrukud käivad koolis edasi.

Küsimusele, kas nende tüdrukutega on ka varem probleeme olnud, vastas direktor, et sellist asja ei ole nende koolis mitte kunagi varem olnud.

«See on šokeeriv sündmus meie koolis,» ütles ta. Koolijuht nägi videot esimest korda eile. «Teate, see oli tõsine šokk. Sõnatuks võttis.»

Ajalehele Valgamaalane lisas direktor, et on vägivallatsenud koolitüdrukutega terve eelmise nädala vestelnud. «Nad jõudsid alles eilseks nii kaugele, et said aru, mida nad teinud on,» lausus ta.

Tüdrukud peksid oma eakaaslast sellepärast, et ta ei toonud neile sigarette. Nad kamandasid oma ohvri põlvili, mõnitasid ja lõid teda, muu hulgas ka näkku, ning arutasid seejuures, kuidas nii peksta, et ei jääks jälgi järele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles